Over ons

Groepsaccommodatie De Waker Noord-Holland

Groepsaccommodatie De Waker is gelegen in het prachtige Noord-Holland. De groepsaccommodatie ligt nabij Recreatiepark De Watersnip en is ideaal voor families, collega’s, vrienden en andere grote groepen tot 38 personen.

Vakantie vieren in een groepsaccommodatie

Uw gezellige groepsaccommodatie bevindt zich vlakbij een vakantiepark. Gasten van de groepsaccommodatie in Noord-Holland maken hier gratis gebruik van. De faciliteiten zijn zoals u mag verwachten van een vakantiepark.  Er is een verwarmd openluchtzwembad, supermarktrestaurant en snackbar.

Groepsaccommodatie 100 meter van zee

De groepsaccommodatie bevindt zich direct aan de kust in de kop van Noord-Holland. De geweldige natuur biedt alle vrijheid om met de hele groep te fietsen of te wandelen. Uiteraard behoort een dagje strand vanuit de goedkope groepsaccommodatie ook tot de mogelijkheden. Een dagje cultuur snuiven doet u in de nabijgelegen steden Hoorn en Enkhuizen. Wat kleinschaliger zijn de schilderachtige dorpjes Petten, Bergen en Schoorl.

Achteraanzicht groepsaccommodatie kampeerboerderij

Samen genieten met een groep tot 38 personen in een Groepsaccommodatie in Nederland. Dat kan in onze Vakantie groepsboerderij in Noord Holland. Bekijk…

Overzicht tarieven groepsaccommodatie ‘de Waker’ 2020 Weekend vrijdag – maandag € 1.750,- Midweek maandag – vrijdag € 1.400,- Week maandag…

Was uw groepsvakantie in onze groepsaccommodatie De Waker  in Noord-Holland ook onvergetelijk? Laat dan hier uw reactie achter!