Keuken van de groepsaccommodatie

Faciliteiten

Groepsaccommodatie De Waker

Groepsaccommodatie kampeerboerderij De Waker voor een gezellige vakantie in Noord-Holland. Groepsaccommodatie op slechts 100 meter van zee. De groepsaccommodatie is geschikt voor 38 personen, voorzien van de volgende faciliteiten.

Woonkamer en bar groepsaccommodatie

De woonkamer van de gezellige groepsaccommodatie is sfeervol ingericht en biedt voldoende ruimte aan het hele gezelschap. De woonkamer van de groepsaccommodatie is voorzien van TV, geluidsapparatuur en staat in verbinding met de eetruimte en keuken. De woonkamer van uw groepsaccommodatie is ingericht met een paar gemakkelijke banken en losse stoelen. Aangrenzend is een bar waar gezellig geborreld kan worden.

Keuken en eetkamer groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie beschikt over een compleet ingerichte keuken voorzien van een professioneel fornuis, vaatwasmachine, bakoven, magnetron, grote koeling, vriezer, meerdere waterkokers, 4 pots koffiemachine en Senseo apparaat. Uiteraard is er in de groepsaccommodatie voldoende bestek, glas- en aardewerk aanwezig. De eetkamer van de groepsaccommodatie bevat een aantal grote tafels en voldoende stoelen.

Slaapkamers en sanitair groepsacccommodatie

Het slaapgedeelte in de groepsaccommodatie bestaat uit 10 slaapkamers voor 38 personen: één slaapkamer op de begane grond en negen op de eerste verdieping. Het sanitair omvat 4 toiletten, 5 douches. Voor mindervaliden biedt de groepsaccommodatie een aangepaste douche-/toiletruimte.

Indeling

De accommodatie heeft in totaal 10 slaapkamers.

Op de begane grond bevindt zich:

  • 1 kamer met 2 x 1-persoonsbed

Op de 1e verdieping bevinden zich:

  • 1 kamer met 1 x 2-persoonsbed.
  • 1 kamer met 1 x stapelbed en een 2-persoonsbed.
  • 1 kamer met 2 x stapelbed.
  • 1 kamer met 2-persoonsbed en 1x stapelbed en een 1-persoonsbed
  • 1 kamer met 2 x stapelbed.
  • 1 kamer met 2-persoonsbed en 1 x stapelbed.
  • 1 kamer met 2 x stapelbed.
  • 1 kamer met 2-persoonsbed en 1 x stapelbed.
  • 1 kamer met 3 x stapelbed.

En er zijn twee babybedjes en twee kinderstoelen.

Rondom de groepaccommodatie

De groepsaccommodatie ligt op 100 meter van zee. Rondom de groepsaccommodatie is veel ruimte voor kinderen om te spelen. Ook beschikt de groepsaccommodatie over een eigen zonnige terras met voldoende terras meubilair. De groepsaccommodatie bevindt zich in de directe nabijheid van Recreatiepark De Watersnip. Bezoekers van onze groepsaccommodatie hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten van Camping Noord-Holland De Watersnip.