Tulpenveld in Noord-Holland bij de groepsaccommodatie

Omgeving

De omgeving van groepsaccommodatie De Waker

Deze gezellige groepsaccommodatie ligt op slechts 100 meter van de Noord-Hollandse kust.

Gezellige stadjes in de omgeving van de groepsaccommodatie

Het dorp Petten is op loopafstand van de groepsaccommodatie. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen voor in uw groepsaccommodatie doen. Wilt u wat uitgebreider winkelen dan is het levendige winkelcentrum van Alkmaar een aanrader. Vanaf de groepsaccommodatie bent u trouwens ook zo in de historische steden Hoorn en Enkhuizen. Met aan de westzijde de Noordzee en aan de oostzijde het IJsselmeer is Enkhuizen een leuke bestemming bij uw bezoek aan de groepsaccommodatie. Het Noord-Hollandse Hoorn ligt aan het IJsselmeer en biedt een combinatie van oud en nieuw. Ook leuke uitstapjes met de groep zijn een bezoek aan de Westfriese Markt in Schagen, de Broekerveiling in Langedijk of het Zeeaquarium in Bergen aan Zee.

Noord-Hollandse natuur

De groepsaccommodatie ligt slechts 100 meter van zee. Groepsaccommodatie De Waker grenst aan natuurgebied en duinen. De groepsaccommodatie is perfect gelegen voor fietsers en wandelaars. Dankzij goed aangegeven wandel- en fietsroutes kan uw groep volop genieten van de Noord-Hollandse natuur. Dit alles vanuit deze goedkope groepsaccommodatie.

Kindvriendelijke attracties vlakbij de groepsaccommodatie

Dichtbij de groepsaccommodatie vertrekt een strandtrein! Hiermee maakt u met uw groep een prachtige excursie over de Hondsbossche Zeewering en het strand. Ook is er in de nabije omgeving van de groepsaccommodatie een reuze indoor ballenbak en outdoor speeltuin: De Goudvis. Een andere leuke activiteit zijn de kamelentochten in Schoorl.