Groepsaccommodatie De Waker

Fietsroutes

Fietsroutes bij de groepsaccommodatie

Uw groepsaccommodatie is een uitstekend startpunt voor het maken van gezellige fietstochten. Dankzij het afwisselende landschap is geen tocht vanuit de groepsaccommodatie Noord-Holland hetzelfde. De weg is eenvoudig te vinden en vanwege de ruime opzet goed begaanbaar voor grotere groepen. Voor de liefhebbers zijn er fietsroute netwerken door de provincie Noord-Holland.  Zo bepaalt u zelf waarlangs u fietst en hoe lang de fietsroute is.

Fiets huren bij groepsaccommodatie

Bij ons kunt u fietsen huren voor de hele groep! Recreatiepark De Watersnip verhuurt fietsen en fietsstoeltjes.

Voor elke groep een fietsroute

Sportieve groepen die van een uitdaging houden, kunnen vanaf de kampeerboerderij starten aan een ca. 35 kilometer lange Duinenroute. Voor families is de ‘Brede Duinenroute’ een aanrader! Deze fietsroute leidt langs de Hondsbossche Zeewering, de sfeervolle plaatsjes Camperduin en Petten, door het lieflijke Schoorl en het schilderachtige kunstenaarsdorpje Bergen.

Wanneer u vanaf ons uw groepsaccommodatie eropuit trekt om door het Noord-Hollandse landschap te fietsen, zult u verrassende ontdekkingen doen. Misschien is het een leuk idee om naar een museum te fietsen, een molenroute te volgen of gewoon lekker een goed terras op te zoeken. Vanaf uw groepsaccommodatie in Noord-Holland is alles mogelijk!